Rasturnata cu papaia

La recomandarea medicului din Franta sa mananc cate un fruct pe saptamana,am gasit,am cumparat,nu mi-a placut(alta data poate-i dau de gust),asa ca am facut o prajitura
Avem nevoie de:1papaia,6oua,100g unt topit,6linguri cu varf de faina,6linguri zahar brun,1praf de copt,6linguri zahar normal tos

Se pregateste o spuma tare din albusuri cu zaharul brun,se adauga galbenusurile frecate putin apoi restul ingredientelor,untul topit si faina amestecata cu praful de copt
Se face un caramel din zaharul alb cu 2linguri apa,se rastoarna in forma mica de tort,se misca forma in asa fel incat sa se acopere cu caramel si se lasa deoparte
Se curata papaia de coaja si seminte,se feliaza subtire apoi se tapeteaza fundul formei de tort cu ele apoi rastorni aluatul si lasi la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit,se rastoarna pe un platou si se rastoarna glazura de ciocolata care este optional
Cine nu doreste,dupa ce s-a racit,o poate pudra cu zahar pudra
Eu am topit 50g ciocolata pe bain-marie impreuna cu 1lingurita ulei si am turnat deasupra;dupa ce s-a racit bine se taie si se serveste.
Nu trebuia glazura de ciocolata,mai bine era pudrata cu zahar.




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate