Ton provensal

Aceasta este o alta reteta pregatita din cartea lui Gordon R.;este o reteta usoara,delicioasa,pe care am facut-o si alta data(este chiar aici)doar ca pestele l-am pus in tava peste legumele crude fara sa fie calite.Aici reteta este cu ton dar la noi de unde ton???am folosit crap
AVEM NEVOIE DE:
4buc.groase de peste
3linguri ulei de masline
1ceapa rosie
4catei de usturoi
1ardei gras rosu
1ardei gras galben
1dovlecel mediu
1cutie de rosii in bulion cuburi
50g masline negre
1lamaie
sare,piper,1crenguta de rozmarin,1crenguta de cimbru,busuioc uscat
CUM SE PREGATESTE:In tigaia cu ulei se pune ceapa,ardeiii,usturoiul,toate taiate cuburi mai mari,
 se lasa pe foc 5min,se adauga apoi dovlecelul taiat la fel,dupa 3min se adauga rosiile cimbru si rozmarin taiat marunt,maslinele iar dupa alte cateva minute se transfera intr-o tava sau vas termorezistent de yena;pestele
Taiat in felii mai groase,condimentate cu sare,piper,unse cu putin ulei de masline,se pun in tava impreuna cu rondele de lamaie in pozitie de evantai
deasupra se presara busuioc uscat si se lasa la cuptor 15-20min
Se serveste imediat!





 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme