Pastrav cu spanac

De cate ori cumpar pastrav,imi amintesc de reteta Mihaelei(fata mea din Italia) si de atatea ori o pregatesc pentru ca-i buna,foarte buna si sanatoasa!!
AVEM NEVOIE DE:(pentru 2persoane)
2pastravi
10-15cubulete de spanac congelat
1lamaie
2cepe medii
4catei de usturoi
1lingura unt
1morcov
2cartofi
sare,piper
lamaie inghetata
CUM PROCEDAM:
Intr-un vas pe foc punem la fiert 1ceapa,morcovul,carofii cu putina sare;in acest timp in tigaia cu unt incins,se calesc ceapa tocata marunt si usturoiu de asemenea,se adauga apoi spanacul dezghetat,si 1ceasca mica cu apa;dupa ce a scazut,se condimenteaza cu sare si piper apoi se da deoparte
Daca legumele sunt aproape fierte,se adauga si pestele curatat,spalat si pudrat cu sare,iar dupa ce a fiert se scoate pe un platou
Se serveste pe farfurie spanac,1cartof fiert,alaturi pestele iar deasupra se rade lamaie inghetata cu tot cu pulpa si lamaie stoarsa peste spanac.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate