Tocana cu polonezi

Tot in revista am gasit aceasta reteta cu un gust foarte bun;nu stiu din ce colt al lumii este,ca pe la noi nu am vazut asemenea combinatii,dar va spun ca e buna de tot!!

 AVEM NEVOIE DE:
3polonezi
5cartofi
1conserva de fasole boabe
1ardei gras rosu
1ardei gras verde
1ceapa
2linguri ulei
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Se prajesc polonezii in ulei dupa care se scot;se pun ardeiii taiati fasii iar ceapa julien,dupa ce s-au inmuiat se presara piper sare,se adauga cartofii cubulete,se acopera cu apa si se lasa la fiert 20-30min;se adauga apoi polonezii,fasolea scursa si trecuta sub un jet de apa rece,se mai lasa 10min,se potriveste de gust,apoi se serveste cu ardei iute rosu taiat rondele deasupra.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme