Budinca de tapioca cu smochine

Imi place mult budinca de tapioca;este foarte gustoasa dar si sanatoasa mai ales pentru noi,persoanele mai in etate;vara nu-mi lipseste din frigider aceasta budinca,o pun in cupe,deasupra fructe sau o lingurita cu dulceata si rezulta un desert racoritor,pe care eu personal,il prefer in locul inghetatei.
Sau varianta nerasturnata
AVEM NEVOIE DE:
5linguri tapioca
1cutie lapte de cocos
1ceasca lapte obisnuit
1lingura zahar
smochine proaspete
caramel de lamaie
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pune laptele de cocos si laptele obisnuit intr-un vas pe foc,se adauga zaharul si tapioca,care a stat in apa rece 30min;se amesteca continuu pana se ingroasa,apoi se da deoparte.
Se pun in boluri cate 1lingurita de caramel,o felie de smochina
se acopera cu budinca
deasupra se mai pune o felie de smochina apoi se lasa la frigider 2-3h iar la servire se rastoarna pe farfurie sau se serveste direct din bol.






0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate