Gulas picant

Cu carnea de vita nu prea ma impac pentru ca-i atoasa iar cateodata o nimeresc pe bunica vacii cand cumpar carne,dar gulasul imi place foarte mult,nu mai tin cont ce fel de carne este,cat de batrana e,o fierb incet si cu rabdare
AVEM NEVOIE DE:
500g carne de vita
1ceapa
3catei de usturoi
1ardei gras
2rosii
1morcov
4cartofi
1pahar vin rosu
1lingura bulion
2linguri ulei
1lingura boia iute
1lingurita chimion macinat
partunjel verde,sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Ceapa si usturoiul taiate marunt,se calesc in ulei cu putina apa si boia;se adauga carnea taiata cubulete,2cani cu apa calda si se lasa la fiert cu capac la foc mic1h;cand este aproape fiarta carnea,se adauga cartofii cubulete,morcovul,rosiile,ardeiul,taiate marunt
Dupa cateva clocote se adauga vinul apoi se lasa vasul la cuptor 30-40min;
Cand este gata,se serveste cu patrunjel verde deasupra alaturi de paste fierte.
Eu am avut un amestec de bulgur si quinoa care au fost la fel de bune.




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate