Gratin de scoici cu ciuperci

Am facut reteta asta cand am fost la Ana in Franta si mi-a placut mult
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu carne de scoici-250g
250g ciuperci
1punga cu creveti-200g
50g unt
1lingura faina
200ml smantana lichida
100ml vin alb
100g Emental ras
1lingura pesmet,sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu 20g unt se calesc ciupercile feliate,se lasa pana scade apa din ele,se condimenteaza si se da deoparte
Scoicile si crevetii se dau intr-un clocot apoi se strecoara;se face un sos din restul de unt,faina,smantana,vin,5linguri de zeama de la scoici si creveti,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se da deoparte
Intr-o forma termorezistenta,se pun ciupercile,apoi scoicile si crevetii,sosul
deasupra branza rasa
se presara pesmetul apoi se da vasul la cuptor20min
Se serveste imediat







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate