Guguluf cu mere de post

Particip cu reteta GUGULUF CU MERE DE POST la Concursul  "Condimente delicioase pentru o masa reusita de Pasti"organizat de  Laura Adamache Retete culinare si Pastai de vanilie.ro
AVEM NEVOIE DE:
3cani cu faina
2cani cu apa minerala
1cana cu ulei
1plic praf de copt
1lingurita Mix coaja de lamaie si portocala

2linguri cacao
4mere
2cani cu zahar
zahar pudra
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron e amesteca faina,praful de copt si zahar,se adauga apa minerala,mixul de lamaie si portocala,ulei,merele curatate,taiate cubulete si se omogenizeaza totul bine.
Se da deoparte intr-un bol putina compozitie si se amesteca cu cacao;aluatul ramas,se rastoarna in forma de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina iar deasupra,din loc in loc se pune cu lingura compozitia cu cacao
apoi cu o furculita se invarteste,capatant aspectul de marmura;se lasa la cuptor la foc mic1h
Se rastoarna pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra iar dupa ce s-a racit se serveste




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate