Maruntaie de pui in sos de vin

Particip si cu aceasta reteta la provocarea lunara numita Weekend cu spor
In aceasta luna gazda fiind chiar initiatoarea provocarii Stefania Anastasiu
Din retetele propuse,am ales sa pregatesc mancare cu pui pentru ca am gasit multe retete deosebite
AVEM NEVOIE DE:
750g maruntaie de pui
30ml ulei
50ml vin rosu
1capatana de usturoi
2linguri bulion
1lingura boia de ardei dulce
sare,piper,oregano
CUM SE PROCEDEAZA:
Inimile si pipotele spalate,se pun la fiert iar cand sunt aproape fierte,se scurg de apa,se pune alta iar cand incepe sa fiarba se adauga ficatul;
Dupa ce sunt fiete toate maruntaiele,se pun la prajit in ulei incins si cu capac,dupa ce s-au rumenit
se adauga vinul,1cescuta cu apa,bulionul,usturoiul bine pisat si se lasa pe foc pana scade,se condimenteaza cu sare,piper,se adauga oregano iar dupa cateva minute se opreste focul
Se serveste cu piure de cartofi sau mamaliguta,eu de data asta am optat pentru piure;
Multumesc draga Stefy si pentru aceasta reteta minunata!!





2 comentarii:

  1. E un fel de mancare pe care il iubesc de cand ma stiu :) Felicitari, Lulu, arata grozav de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Simona a fost un deliciu;pentru mine nu a fost o noutate reteta,pentru ca o faceam foarte des dar un ultimul timp,ficateiii erau amari si m-am oprit;acum am aflat metoda!
    Pup si multumesc de vizita!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme