Aperitiv cu peste si avocado

Cu acest aperitiv particip cu al doi-lea grup format din Gina Bradea,Monica Horoiu,Luminita Naty si Placinta Oana,la aceeasi Provocare lansata de SunFood Fructe Si Legume
AVEM NEVOIE DE:
1conserva de Sardine in suc propriu de la SunFood Fructe Si Legume
2avocado
2linguri de ulei de avocado sau un alt ulei vegetal
5oua de prepelita fierte
1ceapa rosie mica
zeama de lamaie
sare,piper
Eu am avut doar 1avocado,asa ca am redus din restul ingredientelor
Avocado taiat,se scoate samburele,pulpa se pune intr-un castron mic,se stropeste cu zeama de lamaie,se paseaza cu furculita(nu trebuie sa rezulte o pasta),apoi se adauga,albusurile de la oua taiate marunt,galbenusurile frecate cu ulei,sardinele bine scurse si maruntite,ceapa tocata fin,sare si piper dupa gust
Se amesteca totul foarte bine,se potriveste de gust apoi se pune intr-un bol sau doua si se serveste cu paine prajita.
Are un gust incredibil,va rog sa ma credeti!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate