Sufleu de lamaie

Am facut multe sufleuri pentru ca-mi plac;mai adaug unul la fel de pufos si delicios si aromat!!
AVEM NEVOIE DE:
1/2cana cu zahar
70g unt moale
2oua
coaja rasa de lamaie
2linguri zeama de lamaie
2linguri faina
2linguri pudra de migdale
30ml lapte de cocos
2linguri zahar brun
rondele de lamaie
o mana cu fulgi de migdale
CUM SE PROCEDEAZA:
Se freaca galbenusurile cu unt si zahar,se adauga coaja de lamaie rasa,sucul de lamaie,faina,pudra de migdale,se amesteca bine,se adauga apoi laptele,albusurile batute spuma si fulgii de migdale
Se ung formele de sufleu cu unt,se tapeteaza cu zahar brun
se imparte compozitia in forme,deasupra se pune cate o rondea de lamaie taiata fin,apoi zahar brun si se lasa la cuptor 40min la foc mic
Se servesc imediat.





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme