Am facut multe sufleuri pentru ca-mi plac;mai adaug unul la fel de pufos si delicios si aromat!!
AVEM NEVOIE DE:
1/2cana cu zahar
70g unt moale
2oua
coaja rasa de lamaie
2linguri zeama de lamaie
2linguri faina
2linguri pudra de migdale
30ml lapte de cocos
2linguri zahar brun
rondele de lamaie
o mana cu fulgi de migdale
CUM SE PROCEDEAZA:
Se freaca galbenusurile cu unt si zahar,se adauga coaja de lamaie rasa,sucul de lamaie,faina,pudra de migdale,se amesteca bine,se adauga apoi laptele,albusurile batute spuma si fulgii de migdale
Se ung formele de sufleu cu unt,se tapeteaza cu zahar brun
se imparte compozitia in forme,deasupra se pune cate o rondea de lamaie taiata fin,apoi zahar brun si se lasa la cuptor 40min la foc mic
Se servesc imediat.
- AperitivAperitiv si mic dejun
- Felul 1Supe - Ciorbe - Borsuri
- Felul 2Preparate diverse
- Preparate din carne de curcan
- Preparate din fructe de mare
- Preparate din carne de miel
- Preparate din carne de oaie
- Preparate din peste
- Preparate din carne de porc
- Preparate din carne de pui
- Preparate din carne de rata
- Preparate din carne de vita
- Preparate din carne de vitel
- Preparate la gratar
- Specialitati traditionale
- Specialitati cu vanat
- DesertDulciuri fel de fel
- Aluaturi si PasteAluaturi diverse
- Alte preparateAlte preparate
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!