Briose cu caramel de ghimbir
Caramelul de ghimbir dar si alte borcanele,l-am adus din Franta si are un gust deosebit la fel si aceste briose.
AVEM NEVOIE DE:
4oua
4linguri zahar
5linguri faina
1/2plic praf de copt
un praf de sare
caramel
CUM SE PROCEDEAZA:
Se freaca bine ouale cu un praf de sare si zahar pana rezulta o crema spumoasa si albicioasa,se adauga faina cu praful de copt si se amesteca usor cu o spatula
Se pune cate o lingura de aluat in forme de silicon,apoi cate o lingurita de caramel,se acopera cu alta lingura de aluat
se pun formele in tava de la aragaz si se lasa la cuptor la foc mic 30min
Dupa ce s-au racit,se scot,se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar
AVEM NEVOIE DE:
4oua
4linguri zahar
5linguri faina
1/2plic praf de copt
un praf de sare
caramel
CUM SE PROCEDEAZA:
Se freaca bine ouale cu un praf de sare si zahar pana rezulta o crema spumoasa si albicioasa,se adauga faina cu praful de copt si se amesteca usor cu o spatula
Se pune cate o lingura de aluat in forme de silicon,apoi cate o lingurita de caramel,se acopera cu alta lingura de aluat
se pun formele in tava de la aragaz si se lasa la cuptor la foc mic 30min
Dupa ce s-au racit,se scot,se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!