Chec cu spanac

Reteta se numeste chec,dar eu am pus compozitia in forma de tarta pentru ca fiind prea multa,mi-a fost teama sa nu ramana cruda la mijloc,si am facut foarte bine.
AVEM NEVOIE DE:300g spanac
100g bacon
100g cascaval
1fir de crapa verde
1fir de usturoi verde
150g faina
4oua
5ciuperci mai mari
1praf de copt

sare,piper
1lingurita pasta de curry rosu(optional)
2linguri ulei
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaie se pune baconul taiat suvite sa se topeasca grasimea daca e cazul,se adauga 2linguri ulei,apoi ceapa si usturoiul taiate marunt,ciupercile feliate,dupa ce a scazut apa din ele,se adauga spanacul curatat,spalat,oparit,scurs si tocat marunt apoi se rastoarna intr-un castron
Dupa ce s-a racit putin,se adauga galbenusurile,cascavalul ras,pasta de curry,sare,piper daca e cazul;eu am pus si cascaval ras si taiat cubulete
faina amestecata cu praful de copt,apoi albusurile batute spuma
Se rastoarna in tava de tarta unsa si tapetata cu pesmet,compozitia ramasa am rasturnat-o intr-o forma mica de chec si la cuptor la foc mic,se lasa 35-40min
Dupa ce s-a racit,se rastoarna pe platou
se taie si se serveste.







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme