Ragout de miel

Am pastrat de la Paste ceva carne de miel,pentru ca e nesanatos sa se consume o data un miel,mai ales la varsta noastra;bine,veti spune ca trebuia cumparat mai putin nu?? si asta e adevarat, dar daca-ti da cineva un miel,nu trebuie sa refuzi,nuuuu!!
Am cautat pe net pentru ca mi-am dorit o reteta mai deosebita si am gasit-o pe asta;nu era nici un nume trecut,pentru ca i-as fi multumit pentru aceasta "nebunie"buna de tot!!
AVEM NEVOIE DE:
carne de miel
100ml ulei
3-4rosii
2linguri bulion
500g ciuperci(eu folosesc pleurotus)
2cepe
3cartofi
200ml vin
1leg.usturoi verde
piper boabe,sare,cimbru
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea spalata,uscata,se caleste intr-un vas impreuna cu ceapa tocata marunt
se adauga rosiile de asemenea taiate marunt si se lasa la fiert 10-15min
Dupa acest timp se adauga usturoiul,piper,sare,cimbru,vin,dupa evaporarea alcoolului,1cana cu apa,ciupercile taiate si calite separat in 1-2linguri ulei
cartofii sferturi sau cuburi mai mari,bulionul,se amesteca totul bine,apoi se rastoarna intr-o tava se acopera cu capac sau folie de aluminiu si la cuptor se tine 40-50min


Dupa ce totul este fiert se adauga verdeata pe care eu nu am avut-o si se serveste imediat.
Pofta buna!




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme