Peste cu rosii la cuptor2

Cand vine vorba de peste,mie automat mi se face pofta si cum aveam conservele de la SunFood Fructe si Legume,imediat a fost gata mancarea preferata.
AVEM NEVOIE DE:1kg de peste
2cutii cu rosii cuburi
1ceapa
50ml vin alb
1capatana de usturoi
1frunza de dafin
frunze de salvie
sare,piper
1cana cu faina
ulei pentru prajit
putin zahar
CUM SE PROCEDEAZA:Pestele curatat,spalat,portionat daca e cazul,pudrat cu putina sare,se trece prin faina,apoi se prajeste in ulei incins;multe persoane nu prajesc pestele pentru astfel de mancare sau plachie,eu il prajesc putin,pentru ca nu-mi place mirosul de peste crud.
In cratita cu 2linguri de ulei de la prajit,daca este curat si nu este innegrit,se pune ceapa tocata marunt,rosiile,1cana cu apa si se lasa la fiert pana scade
si ceapa este fiarta;se adauga usturoiul pisat,vinul,dafin si salvie,1/2lingurita zahar,sare,piper dupa gust iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga pestele si se lasa 5-10min la cuptor
Se serveste imediat cu mamaliguta.La noi a fost foamea prea mare si nu am avut rabdare s-o mai fac.


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate