Salata italiana

Aceasta salata am vazut-o si am mancat-o prima data cand am fost in Italia la Mihaela;imi place foarte mult si o pregatesc de cate ori mi-e pofta de paste.
AVEM NEVOIE DE:1punga de paste scurte
200g masline
1ceapa rosie
1-2castraveti la otet
1conserva mare sau 2mici de ton(eu am avut de somon)
1cutie mix de fasole boabe
1conserva de porumb boabe
sare
ulei de masline
otet balsamic alb
CUM SE PROCEDEAZA:Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj,iar dupa ce s-au scurs,se rastoarna intr-un castron;se adauga apoi ceapa taiata rondele,maslinele,castravetele taiat cubulete si stors de zeama,pestele desfacut cu o furculita daca nu este pasat,fasolea scursa si clatita cu apa rece si scursa din nou
porumbul de asemenea scurs si clatit cu apa rece apoi scurs din nou,se condimenteaza dupa gust,se adauga ulei si otet
apoi se serveste cu putin busuioc deasupra.



Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate