Tarta aperitiv2

Aveam prin frigider tot felul de borcanele cu diferite chestii a caror garantie se apropia de final,asa ca le-am folosit la aceasta tarta iar rezultatul nu a fost rau sa stiti.
AVEM NEVOIE DE:500g ciuperci
1ceapa mica
3-4linguri ulei de masline
2linguri capere
2linguri pasta de curry
50g miez de anghinare conservat sau carcioffini pentru persoanele care cunosc italiana
7-8rosii uscate(la borcan)
6oua
150g cascaval
3linguri smantana
50ml vin alb
6linguri faina
50g masline fara samburi
1/2plic praf de copt
CUM SE PROCEDEAZA:Intr-un vas se caleste ceapa tocata marunt si ciupercile feliate iar dupa ce s-a evaporat apa din ele se rastoarna intr-un castron;aici se adauga rosiile taiate,maslinele de asemenea apoi caperele,anghinarea,pasta de curry,cascavalul cubulete(aici avem anghinarea si maslinele)
Separat in alt castron se bat ouale cu smantana,se adauga vinul,faina cu praful de copt si se omogenizeaza totul bine
Culoarea este de la pasta de curry,sa stiti!
Se rastoarna in castronul cu restul ingredientelor,se omogenizeaza,apoi in tava cu hartie de copt,deasupra cateva felii de ciuperca
si se lasa la cuptor 40-50min la foc mic,facand testul cu scobitoarea din cand in cand
Dupa ce s-a racit,se taie si se serveste
Este foarte buna,nu mai are nevoie nici de sare nici de piper,pentru ca se gasesc in compozitie.
Va sfatuiesc sa nu uitati de bere daca va apucati de asa ceva!
Sa va fie de folos!




Un comentariu:

  1. Arata minunat! ♥♥♥
    Si mie imi place sa folosesc resturile si sa fac si ele retete noi :D Tarta asta a ta suna bine si cred ca a fost foarte buna :D Sa-ti fie de bine!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme