Friptura de curcan cu garnitura de pastai

Daca am fost plecati cateva zile,la gradina trebuiau culese rosiile,fasolea verde,dovleceiii
a venit saracul Costel incarcat cu de toate.
Cu fasolea am facut un delicios bors cu toate legumele si aceasta friptura buna,buna!!
AVEM NEVOIE DE:
carne de curcan,eu am gasit prin congelator 3parti de la aripi
1kg de pastai
1kg rosii
1ceapa mica
3catei de usturoi
4-5linguri cu ulei
sare,piper
 CUM SE PROCEDEAZA:
Pastaile curatate,spalate,se pun intr-un vas cu 1cana cu apa,1/2lingurita cu sare si se lasa pe foc mic cu capac sa se inabuse.
Carnea spalata,uscata se rumeneste putin in ulei apoi se scoate pe o farfurie;rosiile spalate curatate de "bube"si taiate,se pun in blender impreuna cu ceapa si usuroi de asemenea curatate
sosul rezultat se rastoarna peste uleiul ramas de la carne,se adauga 1cana cu apa si se lasa la fiert pana scade
se adauga apoi carnea,sare,piper,putin cimbru,o crenguta de rozmarin si putina apa daca e nevoie si se lasa pe foc pana fierbe carnea
Se serveste friptura pe farfurie alaturi de fasole  si sos deasupra



 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate