Prajitura cu branza si caise

Voi continua seria retetelor facute din cartile primite,cred ca ma voi opri la un moment dat cu deserturile pentru ca marea majoritate au in compozitie branza iar eu nu prea ma omor dupa ea.
Este o prajiturica foarte buna cu un gust dulce acrisor(de la caise);dupa gustul meu a fost perfect dar alte voci din familie,spun ca mai trebuia zahar!
AVEM NEVOIE DE:
400g branza de vaci proaspata
5linguri zahar(sau mai mult dupa gust si depinde cat de dulci sunt caisele)
3oua
coaja rasa de lamaie
4linguri faina
1lingurita praf de copt
6caise mari+2linguri zahar
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se amesteca branza cu zahar,galbenusuri,coaja rasa de lamaie iar la sfarsit faina cernuta cu praful de copt
Caisele spalate,curatate de samburi,taiate in sferturi sau mai mici,se amesteca cu 2linguri de zahar
Compozitia de branza se amesteca cu albusurile batute spuma cu un praf de sare,apoi se incorporeaza usor caisele
Se rastoarna in tava unsa sau o forma de silicon 

 apoi se lasa la cuptor la foc mic pana se rumeneste facand testul cu scobitoarea
Dupa ce s-a racit se scoate din tava,se pudreaza cu zahar,se taie si se serveste.


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme