Tarta cu branza,migdale si rosii

Avand multe rosii cherry,parca mi-era mila sa le las sa se strice,asa ca am pornit in cautare de retete.
Asa am dat peste  Brandusa si a ei reteta de unde m-am inspirat,de fapt am facut-o cu ce am avut in frigider
AVEM NEVOIE DE:
1pachet aluat de foitaj
2oua
150g unt moale
100g migdale macinate
1catel mare de usturoi
100g branza de vaci
100g cascaval ras
10rosii cherry
cateva masline
50g migdale macinate grosier
2linguri pesmet
CUM SE PROCEDEAZA:
Se tapeteaza o forma de tarta sau alta forma cu aluat apoi se lasa la frigider
Se mixeaza untul,se adauga 1lingura de pesmet pentru siguranta ca nu se va taia,se adauga un ou,se mixeaza energic,se adauga a doua lingura de pesmet apoi al doi-lea ou mixand in continuare
Dupa ce a rezultat o crema fina,se adauga pudra de migdale si jumatate din migdalele macinate grosier,usturoiul pisat,apoi branza amestecata cu cascavalul ras
Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se pune compozitia in forma peste aluat,se niveleaza suprafata,deasupra se pun rosii,masline taiate si restul de migdale
Se lasa la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit se taie si se serveste
A fost super buna! multumesc Brandusa de idee!



 
 

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme