Terina cu paste

Ce sa spuuuun!!! si eu cu poftele mele!!
Ete na,ca mi s-a facut intr-o zi pofta de paste dar nu cu branza;aveam aduse din Franta cand au venit copiii cateva borcanele cu Terina si uite asa am gasit alimentul potrivit pentru paste.
Terina in Franta se face din ficat amestecat cu carne,este un fel de pate dar nu e atat de fin cum e al nostru iar gustul e fantastic!!
AVEM NEVOIE DE:
1borcan Terina
1punga paste scurte
6-8rosii cherry
1catel de usturoi
3linguri vin alb
2linguri ulei de masline
busuioc verde
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei incins se adauga usturoiul si se caleste fara sa se arda,apoi se scoate;se adauga apoi rosiile spalate si terina taiata
Dupa 2-3min se adauga vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul pastele fierte si scurse
se amesteca,se condimenteaza,se adauga busuioc tocat marunt apoi se serveste


 
 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate