Chec cu hrisca si branza

Acest chec l-am facut pentru prietenele mele care mananca putine dulciuri,spre deloc si eu cum nu ma pot abtine sa nu le fac,m-am gandit si la ele.
Nu arata prea bine dar la gust este foarte bun!
AVEM NEVOIE DE:
250g branza de vaci
1pahar fulgi de hrisca(se gasesc la Plafar)
5oua
2linguri indulcitor natural
100g stafide
1ceasca fructe uscate si nuci
1lingurita scortisoara
 CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un vas pe foc se pun 2pahare cu apa si paharul cu fulgi de hrisca spalat in multe ape, se lasa pana se umfla si apa a scazut,se adauga fructele uscate(taiate daca sunt mari)si stafidele
se amesteca bine apoi se lasa sa se raceasca
Intr-un castron se freaca branza cu un praf de sare, indulcitor,ouale batute,esenta de vanilie,si scortisoara,se adauga compozitia de hrisca
se amesteca totul bine apoi se rastoarna in tava cu hartie de copt,deasupra se presara nucile 
se lasa la cuptor la foc mic 40-50min iar dupa ce s-a racit se scoate din tava
se taie si se serveste



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate