Chiftelute marinate cu tagliatelle

Aceste chiftelute marinate se pot asocia cu diferite garnituri:de orez,piure de cartofi,sote de legume,paste,cartofi natur si tot ce va mai trece prin cap,sau de ce nu,servite pur si simplu cu mamaliguta,mmm un deliciu;eu am avut in casa aceste paste si le-am asociat.
AVEM NEVOIE DE:
500g carne tocata de curcan
1ceapa mica
1capatana de usturoi mica
2felii de paine inmuiate in lapte
1ou
sare
piper
putin cimbru
1cana cu faina
ulei pentru prajit
1l suc de rosii
2frunze de dafin
 1punga cu paste
Intr-un castron se pune carnea,ceapa tocata marunt,usturoiul pisat,sare,piper,putin cimbru,feliile de paine,oul batut,se amesteca bine totul,se formeaza chiftelute,se trec prin faina si se prajesc in ulei incins.Chiftelutele prajite se pun intr-o cratita,se adauga sucul de rosii,frunzele de dafin,dupa cateva clocote se potriveste de gust
 apoi se amesteca cu pastele fierte si scurse
 Dupa omogenizare,se serveste imediat
O alta metoda mai sanatoasa fara a se praji chiftelutele:dupa ce sunt modelate in sfere mici,se pun direct in sosul de rosii care clocoteste pe foc,se lasa la fiert incet 15-20min,se potriveste de gust,apoi se amesteca cu pastele fierte.
                                              

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme