Varza calita la cuptor

Sa va spun cum fac eu aceasta minunatie de varza,de mananci cu mamaliguta si un ardei iute,de nu te mai saturi!
AVEM NEVOIE DE:
1varza verde(2kg)
1ceapa
20ml ulei sau 2-3linguri untura
1ardei iute
1ceasca bulion de ardei
1cana sos de rosii
1/2lingurita sare de lamaie
crengute de cimbru
1capatana mica de usturoi
sare,piper
1kg pulpa de porc
CUM SE PROCEDEAZA:
Se feliaza carnea in bucati mai groase,se condimenteaza cu sare,piper,putin cimbru si usturoi pisat,apoi se lasa intr-un vas
   Intr-o cratita mai incapatoare cu ulei incins,se caleste ceapa cu ardeiul iute,se adauga bulionul de ardei,sosul de rosii,varza tocata marunt si frecata putin,nu mult pentru ca este frageda,deci frecata cu sarea de lamaie si putina sare,se mai adauga 1cana cu apa se amesteca totul bine si se lasa pe foc 15min
                                       Dupa acest timp,intr-o tava se pun cateva crengute de cimbru apoi se rastoarna varza,deasupra se pun bucatile de carne,daca e nevoie se mai adauga putina apa si sare(varza trebuie sa fiarba in lichid suficient),se acopera cu folie de aluminiu iar la cuptor se lasa20-30min
 Dupa acest timp,se scoate tava,se descopera,se intoarce carnea si se mai lasa 20min
 Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate