Recomand tuturor cititorilor mei,aceasta reteta! Cred ca vi se intampla cateodata sa pregatiti o mancare ceva mai multa decat ati prevazut si ajungeti la un moment dat sa aruncati sau cine stie ce faceti cu ea!
Asa mi s-a intamplat si mie,mi s-a facut intr-o zi pofta de o, pomana a porcului,si bineinteles ca nu s-a consumat toata,asa ca i-am facut un sos de rosii,am amestecat cu paste si gata pranzul!
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu paste scurte
6rosii
1lingura busuioc uscat
resturi de friptura
busuioc verde
CUM SE PROCEDEAZA:
Rosiile maruntite cu blenderul se amesteca pe foc cu friptura iar cand s-a format un sos,se condimenteaza dupa gust,se adauga busuiocul uscat,apoi se amesteca cu pastele fierte si bine scurse
Se serveste imediat ornata cu busuioc verde
- AperitivAperitiv si mic dejun
- Felul 1Supe - Ciorbe - Borsuri
- Felul 2Preparate diverse
- Preparate din carne de curcan
- Preparate din fructe de mare
- Preparate din carne de miel
- Preparate din carne de oaie
- Preparate din peste
- Preparate din carne de porc
- Preparate din carne de pui
- Preparate din carne de rata
- Preparate din carne de vita
- Preparate din carne de vitel
- Preparate la gratar
- Specialitati traditionale
- Specialitati cu vanat
- DesertDulciuri fel de fel
- Aluaturi si PasteAluaturi diverse
- Alte preparateAlte preparate
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!