Eu personal,sa va spun drept,nu sunt o fana conopida dar daca tot aduce de la gradina o pregatesc,ce sa fac??ca de mancat o mananca "gradinarul"!!
Pentru aceasta tarta m-am inspirat din retetele prietenei mele Cristina Pana
cu ceva modificari dupa gustul sotului meu si-ti multumeste draga mea!
AVEM NEVOIE DE:
1conopida medie
5oua
1legatura de patrunjel
250g carnaciori picanti
2catei de usturoi
1legatura ceapa verde
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Conopida desfacuta in buchetele mici,se pune in robot impreuna cu usturoiul iar dupa ce s-a maruntit,se rastoarna intr-un castron si se adauga restul ingredientelor taiate marunt
Se amesteca totul cu ouale batute,se condimenteaza cu sare si piper iar dupa omogenizare
se rastoarna intr-o forma de silicon sau tava cu hartie de copt si se lasa la cuptor 45min,pana se rumeneste
Dupa ce s-a racit se rastoarna pe platou se taie si se serveste
- AperitivAperitiv si mic dejun
- Felul 1Supe - Ciorbe - Borsuri
- Felul 2Preparate diverse
- Preparate din carne de curcan
- Preparate din fructe de mare
- Preparate din carne de miel
- Preparate din carne de oaie
- Preparate din peste
- Preparate din carne de porc
- Preparate din carne de pui
- Preparate din carne de rata
- Preparate din carne de vita
- Preparate din carne de vitel
- Preparate la gratar
- Specialitati traditionale
- Specialitati cu vanat
- DesertDulciuri fel de fel
- Aluaturi si PasteAluaturi diverse
- Alte preparateAlte preparate
Cat de bune arataaaaaa ! Nu sti tu ce pierzi ca e atat de buna...
RăspundețiȘtergereCredeam ca iar au golit frigiderul nepotii tai..
haha,na ca am si eu ceva care nu mananc cum de altfel fiecare are nu??
RăspundețiȘtergereAm gustat din ea sa-i simt gustul si atat!