Prajitura cu gem

Daca tot am stat in bucatarie asta vara si am facut(nici nu mai stiu cate)gemuri si alte dulcegarii,acum am inceput sa le folosesc la diverse dulciuri.
                                                                                                                 AVEM NEVOIE DE:
2oua
2linguri zahar
4linguri cu varf faina
1plic praf de copt
1plic praf de budinca de vanilie
50ml lapte
80g unt moale
cateva lingurite de gem diferit
CUM SE PROCEDEAZA:
Se amesteca intr-un castron faina,praful de copt si praful de budinca;separat se bat ouale spuma cu un praf de sare si zahar,se rastoarna peste faina,se adauga untul moale,se mixeaza apoi se adauga laptele si se omogenizeaza foarte bine.
   Intr-o forma mica de tort cu hartie de copt,se rastoarna aluatul,iar deasupra din loc in loc se pune cu lingurita gem 
 se lasa la cuptor 35-40min iar dupa ce s-a rumenit se scoate pe un platou si se taie    
                                       

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme