Supa de vita cu taitei

Foarte rar in familia noastra se consuma carne de vita,pentru ca la fel de rar se nimereste sa gasesc o carne exact cum scrie pe eticheta si anume,vitel;cand ajung acasa si o gatesc,constat ca in oala am mama sau chiar bunica vitelului!!!
Cand ne e pofta de supa de vita,care se afla printre preferatele noastre,cumpar oase,multe oase,cel putin nu dau un pumn de bani ca sa nu mananc cu placere!oasele sunt ieftine si rezulta o supa nemaipomenita.
AVEM NEVOIE DE:
4kg oase de vita
legume pentru supa
2cartofi
taitei
sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Oasele spalate bine cu apa calda,se pun intr-o oala mare cu putina sare si se lasa la fiert pana cand apa scade la jumatate  
Cand incepe sa fiarba se adauga legumele pentru supa curatate,spalate si taiate,adunand mereu spuma care se formeaza
Dupa 1h (mai mult sau mai putin)se scot oasele
si legumele,supa se strecoara prin sita deasa,supa rezultata se pune intr-o olita mai mica,iar cand incepe sa fiarba se adauga carnita care a ramas pe oase,cartofii taiati in cubulete iar cand si acestia au fiert se adauga taiteiii si crenguta de telina.
Se serveste imediat.                

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme