Tarta cu conopida si carnati

Eu personal,sa va spun drept,nu sunt o fana conopida dar daca tot aduce de la gradina o pregatesc,ce sa fac??ca de mancat o mananca "gradinarul"!!
Pentru aceasta tarta m-am inspirat din retetele prietenei mele Cristina Pana
cu ceva modificari dupa gustul sotului meu si-ti multumeste draga mea!

AVEM NEVOIE DE:
1conopida medie
5oua
1legatura de patrunjel
250g carnaciori picanti
2catei de usturoi
1legatura ceapa verde
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Conopida desfacuta in buchetele mici,se pune in robot impreuna cu usturoiul iar dupa ce s-a maruntit,se rastoarna intr-un castron si se adauga restul ingredientelor taiate marunt

 Se amesteca totul cu ouale batute,se condimenteaza cu sare si piper iar dupa omogenizare
 se rastoarna intr-o forma de silicon sau tava cu hartie de copt si se lasa la cuptor 45min,pana se rumeneste
 Dupa ce s-a racit se rastoarna pe platou se taie si se serveste
 

2 comentarii:

  1. Cat de bune arataaaaaa ! Nu sti tu ce pierzi ca e atat de buna...
    Credeam ca iar au golit frigiderul nepotii tai..

    RăspundețiȘtergere
  2. haha,na ca am si eu ceva care nu mananc cum de altfel fiecare are nu??
    Am gustat din ea sa-i simt gustul si atat!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme