Curry de conopida

Daca tot am pornit-o pe conopida,am pregatit si acest curry.
In general,mie-mi place tot ce inseamna curry,are un gust si  aroma deosebita,stiu ei asiaticii cum sa le combine  si uite asa am ajuns ca sa le iubim si noi.
                                                   AVEM NEVOIE DE:
1conopida mare
2cepe albe
1ardei gras verde
4catei de usturoi
1pahar vin alb
150g smantana fermentata
3linguri ulei de masline
5linguri sos de curry verde
1ceasca pasta de rosii
sare
1cana cu orez rosu
                                          CUM SE PROCEDEAZA:
Conopida desfacuta in buchetele,se spala si se lasa la scurs;ceapa,usturoiul si ardeiul curatate,spalate,taiate marunt(ardeiul suvite),se calesc in ulei,dupa cateva minute se adauga conopida,vinul si o cana cu apa
 Dupa ce a scazut si conopida este fiarta,se adauga pasta de curry,pasta de rosii,se amesteca vine iar dupa cateva minute se incorporeaza smantana,se omogenizeaza bine,se potriveste de gust,apoi se serveste fierbinte pe pat de orez rosu fiert separat.
                                         

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate