Gnochi cu fructe de mare si sos de nuci

Acest sos de nuci este foarte bun si se foloseste in special la preparatele cu paste, peste;si daca am zis peste,implicit merge si cu fructele de mare.
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu gnochi
150g carne de scoici
2linguri ulei aromat cu usturoi
busuioc
SOS:
1cana vin alb
1cana miez de nuca
4linguri smantana
5felii de cascaval(de la pachet)
parmezan pentru servit
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei aromat,se pun scoicile,se lasa cateva minute pana se evapora apa din ele apoi se lasa deoparte

Intr-un vas pe foc se pune vinul,se lasa cateva minute sa se evapore alcoolul apoi se adauga miezul de nuca rupt sau taiat,se lasa la fiert 10min,se adauga smantana amestecand usor sa nu se taie,imediat feliile de cascaval,se amesteca continuu pana se topeste,
 se amesteca apoi cu scoicile,cu gnochi fierte si scurse
1lingura cu busuioc uscat iar dupa omogenizare se serveste

 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme