Supa crema de sfecla rosie








Se stie ca sfecla rosie este foarte buna in combaterea anemiei,consumata mai ales iarna cand organismul are nevoie de multe vitamine AVEM NEVOIE DE:1sfecla rosie mai mare,3cepe,2morcovi,1pastarnac,1/4telina,3linguri ulei de masline,50g unt,1cana smantana,coaja si zeama de la 1lamaie,sare,piper
CUM SE PREGATESTE:Toate legumele curatate,spalate,taiate,le pui la fiert in 1l de apa;dupa ce sunt aproape fierte,adaugi uleiul,untul,sare,piper iar dupa cateva minute strecori legumele,le pasezi cu blenderul vertical,adaugi smantana,coaja si zeama de lamaie,subtiezi dupa preferinta cu supa de la fiert,mai condimentezi la nevoie si servesti cu crutoane si lamaie;dat fiind faptul ca este o supa foarte dulce,neaparat trebuie servita cu lamaie(parerea mea)
Eu prea cremoasa am lasat-o,mai trebuia putin adaugat supa.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate