Muschi de porc cu sos de ceapa si rosii

Am tot gatit "minuturi"cum li se mai spune la mancarurile rapide si usoare dar parca mi-era pofta de o tocanita asa ca la mama ei,cu mamaliga si muraturi,mmmm!!!
Stiu veti spune ca e grea,ca nu e sanatoasa,adevarat dar cine stie cand voi mai manca asa ceva,poate la Craciun daca ajungem cu sanatate!!
AVEM NEVOIE DE:
500g muschi sau pulpa de porc
500g ceapa
3linguri untura
rosii cherry de la congelator sau 2cutii cubulete
4-5catei de usturoi
1frunza de dafin
sare
piper
putin cimbru
3-4cartofi
verdeata
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea spalata,taiata cubulete se rumeneste in untura incinsa apoi se scoate pe o farfurie;in untura ramasa,se adauga ceapa taiata marunt,rosiile,1cana cu apa si se lasa pe foc sa fiarba pana se formeaza un sos
Se adauga apoi carnea,dafin,sare,putin cimbru,usturoiul pisat,cartofii curatati si taiati cubulete,1pahar cu apa
 si se lasa la cuptor pana scade,se condimenteaza dupa gust,se adauga verdeata
(Scuzati poza,trebuia sa sterg marginea inainte!)
si se serveste mancarea pe un pat de mamaliguta si cu muraturi bineinteles!


 
 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme