Prajitura cu ciocolata

Este o prajitura frantuzeasca iar aspectul e ca si checul nostru tigrat,procedeul fiind acelas.
AVEM NEVOIE DE:
170g ciocolata cu lapte
3oua
1lingura zahar pudra
100g unt
100g faina
pepite de ciocolata 2linguri
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pregateste o crema fina din unt moale,zahar,ouale adaugate pe rand,mixand dupa fiecare apoi faina
Se imparte compozitia in doua boluri,in primul se adauga ciocolata topita,amestecand bine iar in al doi-lea pepitele de ciocolata
Intr-o forma mica,eu am avut o forma de silicon de 18cm,se pune in mijloc jumatate din compozitia cu ciocolata,deasupra jumatate din compozitia cu pepite,apoi restul de compozitie cu ciocolata si restul de compozitie cu pepite.
Eu am pus cu lingura,cate 2linguri din fiecare compozitie.
Se trantaste apoi forma de masa ca sa se uniformizeze aluatul in forma si se lasa la cuptor 30min,facand testul cu scobitoarea
Se rastoarna pe un platou,se pudreaza cu zahar
apoi se taie si se serveste
E un deliciu ciocolatos!







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme