Briose pufoase cu zmeura

Am gasit o tava cu forme de minitarte cu fundul detasabil,mi s-a parut foarte interesanta si de folos bineinteles,am luat-o dar cum era sa stau sa-i fac proba alta data????nuuu,ce-i in mana nu-i minciuna si pac,pac,briosele s-au facut!! minitarte alta data!
AVEM NEVOIE DE:
4oua
1pahar cu iaurt
1pahar cu ulei
3pahare faina
2pahare zahar
1plic praf de copt
coaja rasa de lamaie
1cana cu zmeura
Se foloseste acelas pahar pentru toate ingredientele
CUM SE PROCEDEAZA:
Se freaca bine galbenusurile cu 1pahar cu zahar,se adauga ulei cate putin,coaja rasa de lamaie,iaurt tot cate putin,faina cernuta cu praful de copt,apoi albusurile batute spuma cu un praf de sare si restul de zahar
Se ung cu ulei formele,se pune cate 1lingura de aluat in fiecare forma,deasupra zmeura
si se lasa la cuptor la foc moderat 30min;
Dupa ce s-au racit se scot din forme,se pun pe platou,se pudreaza si se servesc.
Cu aluatul ramas,se vor repeta briose sau se pune intr-o alta forma sau tava.






0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme