Musaca cu paste

Mi-am adus aminte ca nu am facut asa ceva de foarte mult timp!in tinerete asa ceva era mancarea de Duminica,inca nu aparuse tot felul de bunatati cum sunt acum!!
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu paste
300g carne tocata(eu am avut mai multa pentru ca am facut si chiftelute)
1ceapa mica
sare
piper
putin cimbru
marar verde
3-4catei de usturoi(optional)
3oua
200ml smantana lichida
 CUM SE PROCEDEAZA:
Se amesteca carnea cu ceapa taiata marunt,sare,piper,putin cimbru,mararul spalat si taiat marunt si usturoiul pisat;se rastoarna intr-o craticioara cu 2-3linguri ulei incins,se amesteca continuu sa nu se lipeasca iar dupa ce carnea s-a strans si a scazut apa din ea,se da deoparte
Intr-un vas termorezistent uns cu unt sau ulei,se pun jumatate din paste fierte in prealabil
deasupra se rastoarna carnea,se niveleaza suprafata
se acopera cu restul de paste,apoi se rastoarna ouale batute si amestecate cu smantana
Se lasa la cuptor 20min iar cand este scoasta tava se acopera cu un prosop de bucatarie,altfel pastele de la suprafata, se usuca foarte tare
Dupa ce s-a racit putin,se taie si se serveste.





 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme