Chec rapid de post

V-am spus ca am gasit la Kaufland faina cu praf de copt da??v-am spus cat este de buna da??ei bine am facut o alta reteta,de aceasta data este de post si din nou va spun ca a iesit suuuper bun!!este adevarat ca "talpa"e putin "bruneta"dar asa se intampla cand suna fetele mele,imi amintesc tarziu ce am prin cuptor!!!
AVEM NEVOIE DE:
1cana cu apa minerala sau sifon
1cana cu zahar
2cani cu faina
1/2cana cu ulei
un praf de sare
2plicuri zahar vanilat
2linguri cu gem
1lingurita cu praf de copt,in situatia in care nu aveti astfel de faina
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se pun apa cu zahar,ulei,sare si se amesteca bine cu telul pana devine un lichid gros si albicios la culoare
 Se incorporeaza faina,se amesteca bine,apoi se imparte compozitia di doua boluri si-l rastorni pe unul din ele in tava cu hartie de copt sau intr-o forma de silicon
In al doi-lea bol se adauga gemul si se amesteca usor
apoi se rastoarna in tava
si se lasa la cuptor la foc mic 45min;dupa ce s-a facut testul cu scobitoarea,se scoate din cuptor,
apoi din tava si se pune pe un platou,se pudreaza cu zahar,
se taie si se serveste.O pufosenie!









0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme