Paste cu ciuperci bacon si gorgonzola

Mmmm,o reteta super buna in orice moment al zilei!
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu paste colorate
500g mix de ciuperci
200g bacon
200g gorgonzola
1catel de usturoi
4-5linguri ulei de masline
50ml vin alb
busuioc verde
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei incins,se pune baconul taiat marunt,usturoiul de asemenea,apoi ciupercile curatate daca e nevoie si taiate
Dupa ce a scazut apa din ele,se adauga vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul si a scazut sosul putin,se adauga branza,se amesteca bine sa se topeasca
Se amesteca ciupercile cu pastele fierte in prealabil si scurse
se servesc
ornate cu busuioc.







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme