Scoici umplute

Aveam o punga de paste scoici gigant,pe care le-am luat special pentru retete cu umplutura dar cum niciodata nu-mi ramanea umplutura de la alte retete,stateau cuminti in camara,pana azi cand mi-a ramas sos de carne de la musaca de vinete si le-am scos la treaba!
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu paste Conchiglioni giganti
1cana suc de rosii
50g cascaval ras fin
parmezan pentru servit
sos de carne pe care-l gasiti AICI 
CUM SE PROCEDEAZA:
In fiecare scoica nefierte,
 se pune cate o lingurita de carne apoi se aseaza intr-un vas si deasupra pe fiecare se pune cascaval 

Dupa ce s-au terminat,se amesteca sucul de rosii cu o cana cu apa,putina sare daca e nevoie apoi se toarna cu grija in vas,pana la baza scoicilor apoi se lasa la cuptor 10min;dupa acest timp,se scoate vasul si se mai adauga putina apa,de aceasta data cat sa le cuprinda pe scoici si se mai lasa 5-6min
Se servesc calde cu parmezan deasupra
Poate va intrebati de ce nu am fiert pastele inainte?cand eram in Franta am facut ceva asemanator,am fiert destul de putin pastele dar finalul a fost dezastruos! nu mi-a parut rau pentru ca s-au mancat,doar de timpul pierdut cu cata "truda"le-am umplut!am incercat alta data cu ele nefierte si mi-ai iesit super!
 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme