Crap pe varza

De cate ori am un peste mare,printre alte bunaciuni de retete,trebuie sa fac si varza asta care e o nebunie!!stiu,unii dintre voi veti spune ca n-ati auzit de asa ceva,nu-i nimic ati auzit,n-ati auzit,incercati doar o data si apoi veti vedea bunatatea!!

AVEM NEVOIE DE:
1crap de 2kg
1varza de 2kg
1ceapa
2ardei grasi
1ardei iute
1capatana de usturoi
1ceasca pasta de ardei
1ceasca pasta de rosii
1ceasca cu bors(daca va place ca varza sa fie dulce,eliminati borsul)
1ceasca cu ulei
sare
piper
cimbru
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,bine spalat,uscat,se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,usturoi pisat pe interior si exterior,apoi se lasa la frigider.
Se pune in cratita ulei,ceapa si ardeiii taiati marunt,dupa cateva minute se adauga varza tocata fin,pasta de ardei,pasta de rosii,1lingura rasa cu sare,piper,cimbru,1-2cani cu apa si se lasa la fiert;dupa ce a scazut,se adauga borsul iar dupa 3-4min se opreste focul si se potriveste de gust.
Se rastoarna varza intr-o tava,se pune crenguta de cimbru,deasupra pestele indesandu-l putin in varza
Se lasa la cuptor 30-40min,apoi se scoate si se serveste cu mamaliguta.




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme