Weekend cu spor parada lunii Septembrie

Am ajuns si la sfarsit de luna!
Cu toate dezamagirile mele,ma straduiesc sa scriu chiar daca nu-mi vin cuvintele!!Cand am facut alegerea de pe blog,am crezut ca voi avea o avalansa de retete,pentru ca am ales ce a fost mai simplu si usor de pregatit, pentru ca am constientizat faptul ca a venit toamna peste noi si avem multe conserve de facut, dar m-am inselat! cat de frumos a fost la inceput cand Stefania Anastasiu a initiat acest grup,la fiecare sfarsit de saptamana erau cate 2-3retete iar parada era foarte frumoasa cu multe retete alese de gazda, din diferite categorii;acum s-a pierdut din acel entuziasm si nu stiu de ce!! 
Dar in concluzie,adunate toate,am fost si sunt foarte multumita!!ce ma faceam daca nu aveam acum ce sa postez????
Se stie de cand lumea si pamantul ca "prietenul la nevoie se cunoaste",cam asa s-a intamplat cu prietena mea Sidy,alias Sidonia Toncean care m-a onorat cu prezenta nu cu o reteta ci cu doua;multumesc draga mea si ma inclin!
A ales sa pregateasca Conopida cu ciuperci smantana si carnati fript 
si                            Ficatei cu legume
Elena Bite,a facut o mancarica de fasole pastai cu usturoi dar abia dupa ce am spus ca noi mancam cu mamaliguta ar fi vrut si ea;nu-i nimic draga mea,inca se mai gasesc pastai si poti repeta sa-ti faci pofta cu mamaliguta!
                            Mancare cu fasole pastai si usturoi
 
Margareta Cismasiu,o alta prietena draga mie s-a hotarit sa pregateasca o delicioasa placinta;eu am facut aceasta combinatie pentru ca nu-mi place mirosul de bostan si m-am gandit ca daca amestec cu mere parfumate,voi obtine ceva pe gustul meu iar acum ma bucur ca am facut si alte persoane sa indrageasca combinatia mea
                            Placinta cu mere si dovleac
Laura Maria Din,a sosit si ma bucur tare mult,ea pregatind un delicios 
                             Sufleu de cascaval
Mie la momentul cand am facut acest sufleu mi-a placut foarte mult,sper sa fi fost si pe placut tau draga Laura.
Ei dar pana la urma,trebuia sa uit eu pe cineva!!!nimeni alta decat
Monica Horoiu,care mi-e tare draga si chiar mi-ar fi parut rau daca nu ar fi raspuns;s-a intamplat pentru ca a fost prima,chiar la inceput de luna si am omis sa-i salvez reteta.inca o data toate scuzele mele!
Monica a pregatit o reteta foarte buna,ma bucur ca a ales asa ceva
                           Paste cu sos picant de vinete 
 M-am uitat,m-am tot uitat dupa "sefa"noastra Stefania Anastasiu si nimic,pana intr-un tarziu,dar niciodata nu e prea tarziu,cand vine si draga de ea cu o reteta
care se numeste  Snitel italian din piept de pui 
 Multumesc frumos draga mea!!
Nu mai speram,pe bune nu mai speram ca cineva sa vina si dupa predarea materialului cum se spune,dar am ajuns la concluzia ca mai sunt oameni de cuvant,mai exista seriozitate si tare nu as vrea sa fiu dezamagita pe viitor!
Cristina Iuliana Pana,pentru ca despre ea e vorba,mi-a facut o surpriza placuta venind cu reteta dupa "inchiderea pravaliei",ceea ce m-a bucurat fiind destul de suparata!!Multumesc Crisule drag si nu voi uita gestul!!
A pregatit o budinca de sezon si anume Budinca de dovlecei 
  
Vin si eu Iancu Lubita cu o super reteta care o recomand tuturor
                          Gratar de legume gratinat 
 
Astea fiind zise si vazute,eu va multumesc foarte mult pentru faptul ca m-ati onorat cu prezenta voastra,va multumesc pentru faptul ca macar mi-ati rasfoit blogul,va imbratisez virtual si poate cine stie,ne vom mai intalni si luna viitoare!
 
 
   


 

6 comentarii:

  1. vin si eu azi cu reteta. ar fi culmea, ca tocmai eu sa lipsesc, nu-i asa? si ai dreptate cu provocarea. suntem vreo 5 fete care am ramas de la inceput, in rest au fost care au intrat, au participat o luna, asteptand randul de gazde si apoi au disparut din provocare. urat din partea lor! dar noi sa fim sanatoase! multumesc pentru gazduire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare nespus de rau pentru ca nu am apucat sa fac si musaca de conopida. Pusesem ochii pe reteta. :) Dar nu-i timpul trecut, nu?
    Este o parada foarte gustoasa. Multumim pentru gazduire! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. AI o parada frumoasa si retete minunate. Imi pare rau ca nu am mai gaist timpul necesar sa particip, dar poate o voi face in "afara concursului", cand ma redresez. Nu doresc nimanui sa faca o naveta de trei ore dus-intors de la serviciu zilnic, si sa doarma 4-5 ore pe noapte din cauza mofturilor celor din casa ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Normal ca ne vom intilni si luna viitoare !
    Hai nu fi suparata ca pina la urma a iestit o parada frumoasa, nu Lulu ? Uita-te cate bunatati au facut fetele dupa minunatele tale retete...bravo tuturor ! Si participantelor si organizatoarei.
    Un singur lucru vreau eu sa te intreb soro draga :de cate ori ai "vorbit" prin mesaje bineinteles, cu fetele care fac parte din acest grup minunat ? Te-ai uitat cati membrii sunt ? Pe cite fete din grup le cunosti ? Luna asta cand ai fost gazda, ati schimbat mesaje ?
    Poate ti-am dat de gandit oleaca si sper sa nu te superi.
    Te tzuc cu mare drag Lulu !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru intelegere! :-* Ai rețete minunate, pe gustul nostru! ;) Si daca ma mai primesti mai vin cu un preparat zilele astea! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa nu te primesc fata draga??dar ma gandesc,nu te aglomerezi prea tare?? vezi ca mai ai si gutuia!!

      Ștergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme