Piept de pui cu mozzarella si rosii

Este a doua reteta pregatita pentru provocarea Weekend cu spor,initiata de STEFANIA ANASTASIU si gazda in aceasta luna fiind CRISTINA IULIANA PANA
AVEM NEVOIE DE:
1piept mare de pui
mozzarella
rosii
300ml smantana lichida
sare
piper
frunze de ierburi aromatice(salvie si lamaita)
Eu nu le-am avut si am inlocuit cu frunze de busuioc si ceapa verde
CUM SE PROCEDEAZA:
Pieptul se taie in doua iar o bucata se pune pe tocator,se fac crestaturi in care se pun o felie de mozzarella,o rondea de rosie,undeva pe la mijloc doar o frunza de busuioc pentru ca are aroma puternica
Se rastoarna smantana intr-un vas termorezistent,se pun cele doua bucati
de piept impanate,se pudreaza cu sare,piper,deasupra ceapa taiata oblic apoi se lasa la cuptor 30min.dupa cuptorul meu cel vechi!
Se serveste imediat cu salata dar eu am desfacut bidonul cu muraturi,maaama o nebunie de muraturi,o nebunie de mancare in ziua respectiva!
Crisule drag,te-am urcat pe cea mai inalta culme,multumesc!




Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme