Nisetru cu sos mediteranean

Reteta asta si gata nisetru s-a papat;drept sa spun nu m-a dat pe spate!
Are valoare icrele,nu are oase doar pe mijloc un cartilaj,in schimb carnea si pielea de asemenea sunt destul de tari,a trebuit fiert mai mult decat 30min.
Dar,fara piele a fost bun,a fost o alta experienta culinara pentru mine,printre alte multe!!
AVEM NEVOIE DE:
2-3buc.nisetru
4linguri faina
ulei pentru prajit
4cartofi
Sos:
1ceapa
1cutie mare cu rosii cubulete sau de la congelator
250ml vin alb
4catei de usturoi
frunze de dafin
sare
piper
oregano
cimbru
ierburi provensale
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele pudrat cu sare se trece prin faina apoi prajit in ulei si scos pe farfurie

In cratita cu 2linguri ulei curat de la prajit,se pune ceapa taiata julien,usturoiul zdrobit,rosiile
 dupa cateva minute se adauga vinul,dafin,sare,piper,oregano,putin cimbru,ierburi iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga pestele,1ceasca cu apa si se lasa la fiert 30min
Dupa ce sosul a scazut,se potriveste de gust,si se serveste alaturi de cartofi fierti.




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme