Chiftelute cu broccoli

Nu sunt prietena cu aceasta leguma,am luat totusi si am facut o supa crema care mi-a placut si daca tot am oprit un buchet pentru ceva inedit,m-am oprit la aceste chiftelute pe care le-am vazut la Cristian Borod alias Bucatar maniac.
AVEM NEVOIE DE:
500g broccoli
1capatana mica de usturoi
2oua
1/2ardei gras rosu
4linguri pesmet
3-4linguri cascaval ras
sare
piper
cimbru
marar toate de la Kotanyi
CUM SE PROCEDEAZA:
Se fierbe broccoli in apa cu putina sare,dupa ce este bine fiert se strecoara
se pune intr-un castron,se paseaza cu furculita,nu trebuie sa fie pasta,apoi se adauga restul ingredientelor;sare,piper,putin cimbru,marar,ouale batute separat,pesmet,usturoiul pisat,ardeiul taiat in cubulete mici si se amesteca bine
Se formeaza chiftelute plate,se prajesc in tigaie cu putin ulei si se servesc cu cascavar deasupra cat sunt calde.

 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme