Diplomat cu fructe

Cum l-am facut,cum s-a terminat!! atat de bun a fost!
AVEM NEVOIE DE:
5galbenusuri
500ml lapte
150g zahar
2plicuri zahar vanilat
10foi de gelatina
250ml frisca lichida
2-3portocale
2kiwi
1cutie compot de fructe tropicale Sun Food
 piscoturi de sampanie
CUM SE PROCEDEAZA:
Se freaca bine galbenusurile cu un praf de sare si zahar,se adauga laptele cald apoi pe bain-marie se amesteca continuu cateva minute,se da deoparte,se incorporeaza gelatina hidratata in apa rece iar dupa omogenizare se lasa la rece
Dupa ce s-a racit bine,se adauga frisca batuta tare
se amesteca bine cu telul apoi se lasa la frigider
In acest timp se curata portocalele si kiwi de coaja apoi se taie rondele,se scurg fructele din compot
Se capitoneaza forma mica de tort cu folie alimentara,in interior pe fund si pereti se pun intercalat rondele de portocala si kiwi,
in goluri se pun fructe din compot,se rastoarna jumatate din crema,dupa nivelare se pun fructe,deasupra piscoturi inmuiate in zeama de compot
se rastoarna restul de crema,dupa nivelare se pun piscoturi,se preseaza putin apoi se acopera cu folia cazuta pe margini
se lasa la frigider pana a coua zi,cand se descopera folia de deasupra,se rastoarnape un platou,apoi cu grija se desprinde restul foliei
Se taie si se serveste!






 
 

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme