Somon cu broccoli sos de ciuperci si paste cu hrisca

O alta reteta cu somon,gustoasa si sanatoasa.
A fost la LIDL saptamana Asiatica si am luat de acolo una,alta printre care si aceste paste facute cu faina de hrisca;le-am pus aici ca si garnitura si tare mi-au placut.
AVEM NEVOIE DE:
1bucata de somon
cateva buchetele de broccoli fierte
2catei de usturoi
50ml vin alb
sare
piper
2linguri ulei de masline
SOS:
200g ciuperci
2linguri ulei
100ml smantana lichida de soia
GARNITURA:
paste chinezesti cu faina de hrisca
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele spalat,uscat,condimentat cu sare si piper,se pune intr-un vas mic termorezistent,impreuna cu usturoiul taiat,brocoli,vin si uleiul turnat deasupra
Se lasa la cuptor 20min.
In acest timp,in tigaia cu ulei se pun ciupercile feliate,
putina sare iar cand s-a evaporat apa din ele,se adauga smantana,dupa cateva clocote se potriveste de gust apoi se opreste focul
Pastele fiind foarte subtiri,se fierb doar 3min(asa scrie pe punga)
Se pune pe farfurie paste,alaturi peste si brocoli iar deasupra sosul de ciuperci.
Super reteta,super gust!!







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme