Chec cu migdale,cocos si roscove

Am tot auzit mere de pudra de roscove si curiozitatea m-a indemnat sa cumpar si sa pregatesc ceva.Stiam ca poate inlocui pudra de cacao dar ma gandeam ca poate are ceva miros specific sau un altfel de gust;nimic din toate astea,juri ca este cacao si in prajitura la fel!!hmm,voi face ceva mai bun daca-i vorba asa!!😉😉😉
AVEM NEVOIE DE:
4oua
100g faina
3linguri pudra de migdale
2linguri fulgi de cocos
2linguri pudra de roscove
150g zahar
1plic praf de copt
2plicuri zahar vanilat
4linguri ulei
un praf de sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare,zahar si zahar vanilat,galbenusurile frecate cu ulei cate putin ca la maioneza,
se amesteca usor cu o lingura cele doua compozitii,apoi se adauga cate putin din amestecul de faina,pudra de migdale,cocos si praf de copt,amestecand cu o spatula
Se imparte aluatul in doua,intr-una se adauga pudra de roscove si putina apa calda(1-2linguri)
apoi in tava unsa si tapetata cu faina,se pun intercalat cate o lingura de aluat alb si negru,incepand din mijlocul tavii iar la final se bate tava de masa sa se imprastie aluatul
Se pune tava la cuptor 40min iar dupa ce s-a racit putin se scoate pe un platou,si se pudreaza cu zahar



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme