Ficatei in sos de vin

Probabil cine citeste aici se va mira foarte mult dar bine ca nu stiu!!
Ei bine dragilor,va spun ca mie niciodata nu-mi reusea astfel de mancare cu ficatei pentru ca era amara!😞😞😞
Am incercat tot felul de retete dar nimic,rezultatul era la fel,pana azi cand am descoperit secretul,de fapt nu-i nici un secret,de fiecare data eu faceam greseli!!!!😉😉😉
AVEM NEVOIE DE:
500g ficatei de pui
1morcov
1ceapa
4-5linguri ulei
50ml vin alb
sare
piper
cartofi pentru servit
CUM SE PROCEDEAZA:
Ficateii taiati in doua si foarte bine curatati(eu nu-i mai curatam,in ideea ca sunt curatati din fabrica!!puteam sa-mi dau seama de ce era mancarea amara dar...!!!),apoi spalati,se pun intr-un vas cu apa si se lasa pe foc 15min,dupa care se scot pe o farfurie.
In cratita cu ulei se pun la calit ceapa taiata in sferturi,morcovul rondele,dupa 2-3min ficateiii,se lasa pe foc sa se rumeneasca 20min,se adauga vinul,daca e nevoie aceeasi cantitate de apa iar dupa ce a scazut,se condimenteaza.
Se servesc cu piure de cartofi doar ficatei si sos,sau pe farfurie ficatei si legume fara piure,este optiunea fiecaruia!
Vreau sa va spun ca a fost o nebunie!!! eeee,asa da!!😃😃😃

  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme