Tarta cu ciuperci

Imi plac ciupercile,imi place sa lucrez cu foietaj si de cate ori mi-e pofta de ambele,fac cate o tarta si adaug in compozitie ce mai gasesc prin frigider dar nu este aceeasi reteta cand le pregatesc,fiecare are reteta ei.
AVEM NEVOIE DE:
1pachet foitaj
600g ciuperci proaspete
1ceapa
100g bacon
4oua
100g smantana fermentata
2linguri ulei
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Baconul taiat cubulete in calesti in ulei impreuna cu ceapa,se adauga ciupercile feliate
 se lasa pe foc pana scade apa din ele amestecand mereu,la sfarsit condimentezi cu sare,piper si se da deoparte 
O forma de tarta se capitoneaza cu foitaj,se rastoarna umplutura de ciuperci
deasupra usor cu o lingura se pune amestecul de oua batute cu un praf de sare si smantana
si la cuptor se lasa 30min
Se scoate pe un platou si se serveste fiecare cum doreste,calda sau dupa ce s-a racit.va dau eu un pont:calda si cu ketchup,ai impresia ca mananci pizza!!



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate