Somon in crusta de parmezan

Am vrut la inceput sa pun cascaval in loc de parmezan dar m-am gandit ca se topeste prea repede si mi-a fost teama sa nu ramana crud pestele dar si parmezanul s-a topit la fel de repede asa ca trebuia pus cascaval avea un alt gust.
AVEM NEVOIE DE:
1kg rondele de somon
1lamaie
1ceasca cu parmezan
sare
piper
pudra de usturoi Kotanyi
busuioc si oregano Kotanyi
rosii cherry
3linguri ulei de masline
 CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele spalat,uscat,pudrat cu sare si piper,se pune in tava,se stoarce zeama de lamaie peste el,apoi pudra de usturoi,rondele de rosii
 parmezan deasupra apoi ulei peste tot pestele,rosiile ramase se pun alaturi si la cuptor 20min

Se serveste imediat.Un deliciu!
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme